Afspraak maken? Neem contact met ons op


Fysiotherapie Rijssen

Onze fysiotherapeuten behandelen al vele jaren uiteenlopende klachten. Wij hebben dan ook ervaring met het behandelen van verschillende klachten. Onze fysiotherapie in Rijssen hecht grote waarde aan effectiviteit. Met de juiste voorkennis stellen we snel een effectief behandelplan op, zodat u sneller van uw klachten af bent.

Zoals u kunt zien worden wij door onze klanten zeer goed beoordeeld!Woont u in Rijssen? Een afspraak maken is dan snel geregeld! We zijn ook in de avonden geopend!Met welke klachten kan ik naar de Fysiotherapeut in Rijssen?

Voor alle vragen en klachten die u hebt over uw houding en beweging staan wij voor u klaar. Veel mensen komen bijvoorbeeld bij ons terecht omdat ze last hebben van spierklachten. Maar ook met andere soorten klachten kunt u bij ons terecht. Voornamelijk klachten in benen, nek en armen komen vaak voor. Heeft u last van een klacht of een blessure? Blijf er dan niet te lang mee rond lopen. Neem vandaag nog contact op en maak een afspraak met een van onze fysiotherapeuten. We helpen u graag.Wat kunt u verwachten bij Fysio in Rijssen?

Een juiste diagnose stellen is bij de Fysio in Rijssen het fundament voor een effectieve behandeling. Daar besteden we dan ook heel veel aandacht aan. Tijdens het intakegesprek zal op basis van vragen, en een uitgebreid lichamelijk onderzoek, een diagnose worden gesteld. Al onze fysiotherapeuten weten dat alleen met een effectieve diagnose een effectieve behandeling mogelijk is.Wat kunt u zelf doen?

Een effectief behandelplan bestaat uit zelfstandige oefeningen en oefeningen die u kunt uitvoeren met de fysiotherapeut. Wij werken samen met de sportschool USA-sport te Rijssen. U kunt gebruikmaken van de faciliteiten daar, om het herstelproces snel te bevorderen.Maak een afspraak bij Fysio Bewust in Rijssen

Lang rondlopen met een klacht is niet aan te bevelen. Maak daarom snel een afspraak. Ook in de avonden helpen we u graag.


Chat openen
1
Vraag of afspraak maken?
WhatsApp ons.