Afspraak maken? Neem contact met ons op
Sportrevalidatie
Wat is sportrevalidatie?

Sportrevalidatie is het specialisme, dat zich richt op het bevorderen, waarborgen en herstellen van de gezondheid van sporters of mensen die weer willen starten met sporten. Het maakt niet uit of je topsporter bent of op recreatief sport. Sportrevalidatie wordt ingezet bij begeleiding van herstel na het doormaken van een blessure. In sommige gevallen ter preventie van een recidief. Bij Fysio Bewust maken we gebruik van de trainingsfaciliteiten van USA Sport. Doordat de praktijk in het sportcentrum is gevestigd kunnen we gebruik maken van een groot scala aan trainingsmaterialen. Alles om u zo goed mogelijk te laten herstellen van uw sportblessure.


Voor wie is sportrevalidatie geschikt?

De specifieke sportrevalidatie is in principe geschikt voor een sporter op elk niveau, die door een blessure niet of minder goed in staat is zijn of haar sportactiviteiten uit te voeren.
Dit geldt samengevat voor:

  • Recreatie gerichte sporters
  • Prestatie gerichte sporters
  • Topsporters
  • Minder valide sporters

Wat kost sportrevalidatie?

Indien u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie, wordt in principe sportrevalidatie ook volledig vergoed.
Wanneer u niet verzekerd bent voor fysiotherapie of u het aantal behandelingen, dat vergoed wordt verbruikt heeft, betaalt u het praktijktarief voor een fysiotherapeutisch consult.
Op onze tarievenpagina vindt u de kosten van een consult.

Chat openen
1
Vraag of afspraak maken?
WhatsApp ons.