Afspraak maken? Neem contact met ons op
(Sport)revalidatie
Sport fysiotherapie in Rijssen: Fysio Bewust heeft als doelstelling jou op een kwalitatieve manier te begeleiden in het bereiken van je optimale vitaliteit

Onze fysiotherapeuten behandelen al vele jaren uiteenlopende klachten. Wij hebben dan ook ervaring met sportrevalidatie van allerlei sport-gerelateerde klachten. Onze fysiotherapie in Rijssen hecht grote waarde aan effectiviteit. Met de juiste voorkennis stellen we snel een effectief behandelplan op, zodat jij sneller van je klachten af bent!

Wat is sportrevalidatie?

Sportrevalidatie is het specialisme, dat zich richt op het bevorderen, waarborgen en herstellen van de gezondheid van sporters of mensen die weer willen starten met sporten. Het maakt niet uit of je topsporter bent of op recreatief niveau sport. Sportrevalidatie wordt ingezet bij begeleiding van herstel na het doormaken van een blessure. In sommige gevallen om te voorkomen dat je opnieuw dezelfde blessure krijgt. Bij Fysio Bewust maken we gebruik van de trainingsruimte en trainingsmaterialen van USA Sport. Doordat de praktijk in het sportcentrum is gevestigd kunnen we gebruik maken van een groot scala aan trainingsmaterialen en daardoor zeer veel verschillende soorten oefeningen doen. Alles om je zo goed mogelijk te laten herstellen van je sportblessure.

Voor wie is sportrevalidatie geschikt?

De specifieke sportrevalidatie is in principe geschikt voor een sporter op elk niveau, die door een blessure niet of minder goed in staat is zijn of haar sportactiviteiten uit te voeren.
Dit geldt samengevat voor:

  • Recreatie gerichte sporters
  • Prestatie gerichte sporters
  • Topsporters
  • Minder valide sporters
" Bewegen is een complexe samenwerking tussen spieren, pezen en gewrichten. Vaak is bewegen voor ons vanzelfsprekend, behalve als je ergens last van hebt tijdens het bewegen. In dat geval kun je bij Fysio Bewust terecht. Wij adviseren, behandelen en begeleiden je zodat je het dagelijks leven zo goed mogelijk kunt voortzetten. Standaard behandeling kennen we niet. We proberen altijd maatwerk te leveren."
Leon Kamphuis
Praktijkhouder

Wat kost sportrevalidatie?

Indien je aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie, wordt in principe sportrevalidatie ook volledig vergoed.
Wanneer je niet verzekerd bent voor fysiotherapie of  het aantal behandelingen, dat vergoed wordt verbruikt hebt, betaalt je het praktijktarief voor een fysiotherapeutisch consult.
Op onze tarievenpagina vind je de kosten van een consult.

Hoge klanttevredenheid

Om de kwaliteit te meten en te waarborgen in de praktijk, voeren wij jaarlijks doorlopend klanttevredenheidsonderzoeken uit. Klanten waarderen ons met een uitstekend cijfer. Heb jij ook een tip of top voor ons? Laat het ons weten. Hieronder enkele beschrijving van onze klanten.

Meer weten over sportrevalidatie of direct een afspraak plannen?

Vul het onderstaande contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Volg ons op social media

Afspraak maken?

Chat openen
1
Vraag of afspraak maken?
WhatsApp ons.