Afspraak maken? Neem contact met ons op
fysiotherapie behandeling
Fysiotherapie in Rijssen: Fysio Bewust heeft als doelstelling je op een kwalitatieve manier te begeleiden in het bereiken van jouw optimale vitaliteit

Onze fysiotherapeuten behandelen al vele jaren uiteenlopende klachten. Wij hebben dan ook ervaring met het behandelen van verschillende klachten. Onze fysiotherapie in Rijssen hecht grote waarde aan effectiviteit. Met de juiste voorkennis stellen we snel een effectief behandelplan op, zodat jij sneller van je klachten af bent!

Met welke klachten kan ik naar de Fysiotherapeut in Rijssen?

Voor alle vragen en klachten die jij hebt over je houding en bewegen kun je bij Fysio Bewust terecht. Veel mensen komen bijvoorbeeld bij ons terecht omdat ze last hebben van spierklachten. Maar ook met andere soorten klachten kun je bij ons terecht. Voornamelijk klachten in benen, nek en armen komen vaak voor. Heb jij ook last van een klacht of een blessure? Blijf er dan niet te lang mee rond lopen. Neem vandaag nog contact op en maak een afspraak met één van onze fysiotherapeuten. We helpen je graag.

" Bewegen is een complexe samenwerking tussen spieren, pezen en gewrichten. Vaak is bewegen voor ons vanzelfsprekend, behalve als je ergens last van hebt tijdens het bewegen. In dat geval kun je bij Fysio Bewust terecht. Wij adviseren, behandelen en begeleiden je zodat je het dagelijks leven zo goed mogelijk kunt voortzetten. Standaard behandeling kennen we niet. We proberen altijd maatwerk te leveren."
Leon Kamphuis
Praktijkhouder

Wat kun je verwachten bij Fysio Bewust in Rijssen?

Een juiste diagnose stellen is bij de Fysio in Rijssen het fundament voor een effectieve behandeling. Daar besteden we dan ook heel veel aandacht aan. Tijdens het intakegesprek zal op basis van vragen, en een uitgebreid lichamelijk onderzoek, een diagnose worden gesteld. Al onze fysiotherapeuten weten dat alleen met een effectieve diagnose een effectieve behandeling mogelijk is..

Wat kun je zelf doen?

Een effectief behandelplan bestaat uit zelfstandige oefeningen en oefeningen die u kunt uitvoeren met de fysiotherapeut. Wij werken samen met de sportschool USA-sport te Rijssen. U kunt gebruikmaken van de faciliteiten daar, om het herstelproces snel te bevorderen. Naast de oefeningen om uw algehele belastbaarheid te verhogen, kan het zijn dat we aanvullende behandelingen toepassen. Denk hierbij aan massage, taping, spier- of gewrichtsmobilisaties etc. 

Hoge klanttevredenheid

Om de kwaliteit te meten en te waarborgen in de praktijk, voeren wij jaarlijks doorlopend klanttevredenheidsonderzoeken uit. Klanten waarderen ons met een uitstekend cijfer. Heb jij ook een tip of top voor ons? Laat het ons weten. Hieronder enkele beschrijving van onze klanten.

Meer weten over fysiotherapie of direct een afspraak plannen?

Vul het onderstaande contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Volg ons op social media

Afspraak maken?

Chat openen
1
Vraag of afspraak maken?
WhatsApp ons.