Afspraak maken? Neem contact met ons op

Werkwijze

Werkwijze

Werkwijze

Zodra je contact opneemt voor het maken van een afspraak worden eerst je gegevens opgenomen. Na het invoeren van de gegevens wordt geprobeerd zo snel mogelijk een afspraak met jou in te plannen

Intake onderzoek en behandeling

De eerste afspraak bestaat uit een uitgebreid onderzoek. Dit begint met een vragengesprek (anamnese), waarin jouw hulpvraag duidelijk naar voren komt. N.a.v. dit gesprek formuleert de therapeut een aantal onderzoeksdoelen, die vervolgens worden getest in het fysio- en manueel therapeutische onderzoek.

Na het onderzoek wordt er een fysiotherapeutische diagnose gesteld. Indien uit het onderzoek blijkt dat deze fysio- of manueel therapeutisch te behandelen is, worden er behandeldoelstellingen geformuleerd. Bij Fysio Bewust proberen we op dezelfde dag (het liefst direct na het onderzoek) een eerste behandeling te plannen. Dit om jou zo snel mogelijk op weg te helpen met het bereiken van jouw hulpvraag.

Vragenlijsten

Ter ondersteuning van het stellen van een fysiotherapeutische diagnose of om jouw herstel in de loop der tijd te volgen, kan het zijn dat je wordt gevraagd enkele vragenlijsten in te vullen. Deze krijg je veelal digitaal toegestuurd en op deze manier kun je ze ook retourneren.

Privacy

We gaan zorgvuldig om met alle gegevens die we van jou vastleggen en ontvangen. Wil je weten hoe wij de privacy van onze klanten waarborgen? Kijk dan op onze privacy-pagina

Logo
Chat openen
1
Vraag of afspraak maken?
WhatsApp ons.