Afspraak maken? Neem contact met ons op

Werkwijze

Zodra u contact opneemt voor het maken van een afspraak worden eerst uw gegevens opgenomen. Na het invoeren van uw gegevens wordt getracht zo spoedig mogelijk een afspraak met u te plannen.

Intake, onderzoek & behandeling

De eerste afspraak bestaat uit een uitgebreid onderzoek. Dit begint met een vragengesprek (anamnese), waarin uw hulpvraag duidelijk naar voren komt. N.a.v. dit gesprek formuleert uw therapeut een aantal onderzoeksdoelen, die vervolgens worden getest in het fysio- en manueel therapeutische onderzoek.

Na het onderzoek wordt er een fysiotherapeutische diagnose gesteld. Indien uit het onderzoek blijkt dat deze fysio- of manueel therapeutisch te behandelen is, worden er behandeldoelstellingen geformuleerd. Bij Fysio Bewust proberen we op dezelfde dag (het liefst direct na het onderzoek) een eerste behandeling te plannen. Dit om u zo snel mogelijk op weg te helpen met het bereiken van uw hulpvraag.

Vragenlijsten

Ter ondersteuning van het stellen van een fysiotherapeutische diagnose of om uw herstel in de loop der tijd te monitoren, kan het zijn dat u wordt gevraagd enkele vragenlijsten in te vullen. Deze krijgt u veelal digitaal toegestuurd en op deze manier kunt u ze ook retourneren.

Privacy

We gaan zorgvuldig om met alle gegevens die we van u vastleggen en ontvangen. Wilt u weten hoe? Kijk dan op onze privacy-pagina

Logo
Chat openen
1
Vraag of afspraak maken?
WhatsApp ons.