Afspraak maken? Neem contact met ons op

Gratis combi (sport)spreekuur

Als sporter of actieveling stelt u doelen. Weer fit worden, fit blijven, uw prestaties verbeteren of winnen. Tijdens dit gecombineerde spreekuur beoordelen de podo- en manueeltherapeut samen uw klacht(en). Blijf er niet mee doorlopen en kom naar het gratis combi sportspreekuur!


Wie zijn wij?

Een deskundig team bestaande uit een manueel/fysiotherapeut van Fysio Bewust en een (sport)podotherapeut van Podotherapie Reggestreek onderzoekt u en geeft u direct gratis advies.


Voor wie is het combi (sport)spreekuur?

Op het spreekuur is iedereen voor wie sporten belangrijk is welkom. Ook voor blessurepreventie of voor het verbeteren van uw sportprestaties bent u van harte welkom.


Wat houdt zo’n sportspreekuur in?

De doelstelling van uw bezoek wordt allereerst bepaald. Wanneer er sprake is van een blessure zullen we aan de hand van gerichte vragen over uw blessure en een bewegingsonderzoek u zo goed mogelijk van advies voorzien. Dit advies zou kunnen bestaan uit:

  • Fysiotherapie
  • Verwijzing naar de podotherapeut
  • Verwijzing naar de huisarts
  • Verwijzing naar de sportarts
  • Advies ten aanzien van belasting en/of hulpmiddelen als tape/brace etc.
  • Combinatie van bovenstaande mogelijkheden

Waar en wanneer?

Het sportspreekuur vindt elke maand plaats op donderdag van 17:30 – 18:30 uur bij USA Sportaccomodatie, Fahrenheitstraat 3, 7461 JA Rijssen. Meld u voor de eerstvolgende keer aan door een mail te sturen naar info@fysiobewust.nl of te Whatsappen of bellen naar 06-40130442

Tot ziens op het combi spreekuur!


Chat openen
1
Vraag of afspraak maken?
WhatsApp ons.