Afspraak maken? Neem contact met ons op

Corona maatregelen

(laatst geüpdate 20-12-2021)
Ondanks dat Nederland weer in een lockdown zit,  zijn wij gewoon geopend! Wegens COVID-19 zijn wij echter wel genoodzaakt een aantal maatregelen in te voeren. Hieronder vind je een uiteenzetting van de belangrijkste regels en maatregelen:

  • Mondkapjes: De fysiotherapeut zal binnen de 1,5 meter behandelingen een mondkapje dragen. Binnen de behandelkamer is het advies aan u dit ook te doen. Heeft u begeleiding in de trainingsruimte dan is dit niet van toepassing. 
  • Openingstijden: vooralsnog hebben wij onze regulieren openingstijden.
  • QR code: Wij controleren niet op een QR code. De praktijk is gevestigd in een sportschool waar wel gecontroleerd wordt op een QR code. Wanneer je bij de balie gevraagd wordt je QR code te laten zien dan kunt u deze gewoon laten zien of aangeven dat u voor fysiotherapie komt en dan kun je naar binnen en plaatsnemen in de wachtruimte. 
  • Probeer zoveel mogelijk 1,5 meter afstand te houden van de andere mensen in de sportschool of de wachtruimte. Wij houden, indien dit mogelijk is, ook 1,5 meter afstand zoals in de sportzaal. Binnen de behandelkamer is dit niet haalbaar. 
  • Ervaar je verkoudheidsklachten of andere klachten die zouden kunnen horen bij Covid-19. Laat je dan eerst testen d.m.v. een PCR test. Pas wanneer deze negatief is kun je ook met de aanwezigheid van verkoudheidsklachten een behandeling ondergaan. Heb je geen uitslag maar al wel een afspraak? Annuleer deze dan en de behandeling kan kosteloos worden verplaatst naar een andere dag en tijdstip
  • Het kan voorkomen dat er een stagiaire is bij Fysio Bewust. Mocht je het met de huidige situatie omtrent Corona niet prettig vinden dat er een stagiaire bij is? Geef dit dan aan ons door zodat we hier maatregelen op kunnen treffen. 20-

We hopen op je begrip omtrent alle regels.

Heb je aanvullende vragen over Covid-19 in relatie tot de fysiotherapie? Neem dan contact met ons op.

corona regels
Chat openen
1
Vraag of afspraak maken?
WhatsApp ons.