Afspraak maken? Neem contact met ons op

Nieuw: fascie behandeling

fascie

Nieuw bij Fysio Bewust: Fascie behandeling.

De fascie is uitgebreid aanwezig in het menselijke lichaam. Toch is het binnen de fysiotherapie pas de laatste jaren een toenemend interessegebied. Problemen met de fascie kunnen leiden tot bewegingsbeperkingen, afname van kracht, houdingsproblemen, pijn en verstoringen van de lokale doorbloeding en voeding van het weefsel. Kortom, niet onbelangrijk om de fascie in goede conditie te hebben. Kijk voor uitgebreide informatie op onze pagina waar we meer beschrijven over de fascie.

Categories: Nieuws

0 Comments

Geef een reactie

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
1
Vraag of afspraak maken?
WhatsApp ons.