Afspraak maken? Neem contact met ons op

Beste mensen,

Ook in deze periode waar COVID-19 de wereld op zijn kop zet, is het van belang dat, wanneer u klachten ervaart, u daar wel zo goed mogelijk mee geholpen wordt. Wij zijn dan ook gewoon open om u van zo goed mogelijk advies te voorzien, alleen verloopt dat nu net wat anders op dit moment dan normaal het geval is.

In de praktijk

Wanneer u zich aanmeldt met een blessure dan zullen wij een afspraak met u inplannen. Voorafgaande de afspraak ontvangt u via mail een uitnodiging voor in het invullen van een online intake en een aantal vragenlijsten. Op het afgesproken tijdstip zullen we via een video-bel afspraak contact leggen om een aantal aanvullende vragen te stellen en om een actief functieonderzoek op deze manier te doen.

Over het algemeen is het zo dat wij aanvullende testen en onderzoeken in de praktijk uitvoeren. Het is echter zo dat 80% van de diagnosestelling uit het vragengesprek komt waarop we dus veelal via de video-bel methode en zonder deze aanvullende testen al een plausibele fysiotherapeutische diagnose kunnen stellen.

Na het stellen van de fysiotherapeutische diagnose kunnen we met u een oefenschema doorlopen via het oefenprogramma Physitrack. Ook dit gebeurd via een video-bel afspraak dat via het programma Phyistrack verloopt. Via dit programma kunnen we videos van oefeningen in beeld “slepen” en deze ter plekke met u bekijken en tips geven waar u op moet letten tijdens de uitvoering.

Samengevat
  • Afspraak plannen
  • Online intake via mail
  • Beeld-bel tijdens de afspraak met aanvullende vragen en kort bewegingsonderzoek
  • Stellen Fysiotherapeutische diagnose
  • Oefenprogramma maken en met u doorlopen via Physitrack beeld-bellen
  • Waar nodig vervolg afspraak ter aanpassing van oefeningen of uitbreiding van oefeningen.
online intake
Categories: Nieuws

0 Comments

Geef een reactie

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
1
Vraag of afspraak maken?
WhatsApp ons.