Afspraak maken? Neem contact met ons op

Wegens vakantie is de praktijk van 19-7-2021 t/m 8-8-2021 minder geopend. Voor de noodzakelijke fysiotherapeutische zorg hebben we twee collega fysiotherapeuten bereid gevonden om een dag de praktijk waar te nemen. Woensdag 21-7-2021 is er een dag overname. Dit wordt gedaan door Manon. Vrijdag 30-7-2021 is Jordi aanwezig voor behandeling.

Wij zijn in de vakantie wel gewoon telefonisch, via Whatsapp en mail bereikbaar om u te informeren over uw fysieke klachten of om een afspraak op één van de waarnemende dagen in te plannen of na de vakantie.

We wensen iedereen een fijne vakantie periode!

Categories: Nieuws

0 Comments

Geef een reactie

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
1
Vraag of afspraak maken?
WhatsApp ons.